Excursies

ouzoud-298820 Bekijk

chauffeur

banner2 Bekijk

Maatwerk

46395636 Bekijk
€ 1154

Noord-Marokko

Maak kennis met het fascinerende Noorden van Marokko. U vindt er een aantal Koningssteden, zoals Rabat, Meknes en Fes, de grote havenstad Casablanca en het schitterende Chefchaouen bekend om de blauw met wit gekleurde kalkhuisjes.

€ 785

Stad en Strand

Ontdek de indrukwekkende koningsstad Marrakech en kom tot rust in de gezellige badplaats Essaouira met haar prachtige strand. De middeleeuws aandoende medina van Essaouira staat op de werelderfgoed lijst van UNESCO.

€ 882

Puur Marokko

Ontdek het ongerepte Marokko van nu. Beleef Marrakech, maak kennis met de berberfamilies in de Hoge Atlas, ga naar het authentieke koningsstadje Taroudant en sluit af in het, door het grote publiek nog niet ontdekte, havenstadje Essaouira.

€ 939

Authentiek Marokko

Een reis in het zuiden van Marokko. U ontdekt de magische stad Marrakech, u rijdt langs de 'duizend kasbahs route' en via de Dades Kloof naar de fascinerende woestijn. U brengt een bezoek aan de kleine, bijzondere koningsstad Taroudant en sluit af aan het strand.

€ 618

Beleef het met de familie

Samen met uw gezin Marokko ontdekken? We hebben speciaal voor u een familietrip samengesteld (2 volwassenen en 2 kinderen van max. 12 jaar). Ontdek Marrakech, het Atlasgebergte en de Sahara. Afsluiting aan het strand.

Zoek & Boek

E-Brochure

e-brochure
Bekijk onze digitale
brochure en
laat u
inspireren!

Vragen?

Vul uw nummer in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug

Brochures

brochuresVraag nu onze brochure aan!

Klik, maak uw keuze en ze worden direct opgestuurd!

Lees verder