Style in Maroc - Marokkko Vakanties

Autohuur

De huurauto is er voor iedereen die alles uit zijn of haar vakantie wil halen. Om vrij te zijn en om op eigen houtje de omgeving te verkennen. Wij adviseren u de auto van te voren te reserveren, zeker in het hoogseizoen. De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuur maatschappij voor u klaar. Dit kan op de luchthaven van aankomst zijn of op een plaats dicht bij uw accommodatie. Ook is het mogelijk om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt (in hetzelfde land).

Style in Maroc werkt samen met 2 partijen, dit is afhankelijk van het type arrangement. Alle pakketten die u ziet op de website zijn standaard met ASTER rent a car.
Voor de maatwerk aanvragen leest u altijd terug in uw reisvoorstel welke autoverhuurmaatschappij is opgenomen. Dit heeft te maken met de leverancier van de accommodaties.

Voor alle categorieën, prijzen, informatie en bijbehorende voorwaarden over verhuurmaatschappijen kijkt u op een van de volgende links:

ASTER rent a car

AVIS rent a car

Alle bovenstaande prijzen, autohuur groepen en voorwaarden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

2016 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie