Style in Maroc - Marokkko Vakanties

Autohuur

Vragen per onderwerp

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@girassolvakanties.nl of bel +31 (0)85 273 81 13 (keuze 2).

Style in Maroc werk samen met ASTER rent a car. Deze verhuurmaatschappij beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark. Het gespecialiseerde agentschap ASTER CARS heeft een tiental jaar ervaring in de verhuur van auto's en minibussen in Marokko. Het professionele en zorgzame team garandeert u een service van hoge kwaliteit die aan uw behoefte aan veiligheid en privacy voldoet.

De huurauto is er voor iedereen die alles uit zijn of haar vakantie wil halen. Om vrij te zijn en om op eigen houtje de omgeving te verkennen. Wij adviseren u de auto van te voren te reserveren, zeker in het hoogseizoen. De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuur maatschappij voor u klaar. Dit kan zijn op de luchthaven van aankomst of op een plaats dichtbij uw hotel of appartement. In de meeste gevallen zal de huurauto worden afgeleverd bij uw accommodatie.

Voor alle prijzen, informatie en bijbehorende voorwaarden over onze ASTER huurauto's klikt u hier.

 

2016 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie