Marokko, het land van de koningssteden Marrakech, Fes, Meknes, Rabat en Taroudant. Het land van het Atlasgebergte en de Sahara woestijn. Waar gaat u naar toe?

Vertel ons uw reiswensen en wij maken een vrijblijvende offerte op maat!
Geen extra kosten, u zit nergens aan vast.

Wilt u een bezoek aan Marrakech combineren met de woestijn? Alleen de Koningssteden bezoeken, juist de natuur in of toch naar de Marokkaanse kust? Met huurauto of toch liever met privéchauffeur? Actief of op een rustig tempo? Als Marokko specialist zijn wij bijzonder goed thuis in het land. Vertel ons wat u voor reis in gedachten heeft en wij maken voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Wij bieden voornamelijk Riads aan (kleinschalige, authentieke Marokkaanse accommodaties), maar wij kunnen uiteraard ook luxere reizen bieden in 4 en 5-sterren hotels.

Groepsreis naar Marokko voor uw vereniging of bedrijf?
Wilt u met een groep naar Marokko met uitgebreid excursie programma? Ook daar maken wij met plezier een vrijblijvende offerte voor.

Waar kunnen wij een reis voor u organiseren?
Een greep uit de plaatsen waar wij een reis voor u kunnen organiseren.

Casablanca, Rabat (Koningsstad), Meknes (Koningsstad), Fes (Koningsstad), Chefchaouen, Beni Mellal, Midelt, Marrakech (Koningsstad), Essaouira (Badplaats), Imlil (Hoge Atlas), Ait Ben Haddou (Kasbah), Ouarzazate (Kasbahs), Skoura, Tinghir, Boumalne Dades (Todrakloof), Agadir (badplaats), Taroudant (Koningsstad), Zagora (woestijn), Merzouga (woestijn)


Vraag hier uw offerte aan
Om een goede offerte te kunnen opstellen voor uw reis, hebben wij een aantal zaken van u nodig:
- Aantal personen
- Kamerverdeling
- Accommodatiesoort; Riads, 4* of 5* hotels
- Huurauto of met privéchauffeur

- Plaatsen waar u naar toe wilt of het doel van uw vakantie (ontspanning, actief, etc.)
- Eventueel excursies die u in gedachten heeft (kamelentocht, slapen in een berbertent, kookworkshop)

Een reis van onze website aanpassen, verlengen of een aantal reizen combineren? Geef aan om welke reis / reizen het gaat en wij maken een passend voorstel.