Ontdek het veelzijdige Marokko met de auto. Wij hebben voor u een aantal prachtige routes samengesteld, waarbij u kennismaakt met de vele facetten van het mooie Marokko. Doorkruis vanaf de magische stad Marrakech het Hoge Atlas gebergte via de Tizi n'Tichka pas met uitzicht over de vaak met sneeuw bedekte top van de Jebel Toubkal. Kom tot rust in de Dades vallei en trek per kamelenkaravaan door de betoverende Sahara woestijn waar u overnacht in een berbertent of onder de heldere sterrenhemel. Bezoek de oude kasbah van Ait Ben Haddou en laat de wind door uw haren waaien in het pitoreske havenstadje Essaouira. Ga vanaf Marokko's oudste koningsstad, Fes of naar een klein berberdorpje in de Hoge Atlas en het middeleeuws aandoende havenstadje Essaouira. Stad, woestijn, natuur en strand!

Wij regelen de vluchten, transfers van en naar de luchthaven, de huurauto, de accommodaties en eventuele extra reiselementen. Wanneer u een fly-drive heeft geboekt krijgt u alle reisbescheiden inclusief alle adressen en/of GPS coordinaten van de accommodaties per email toegestuurd. Een navigatiesysteem is sterk aan te raden. Naast een up-to-date navigatiesysteem raden wij het ook aan om daarnaast een uitgebreide wegenkaart aan te schaffen. De wegen in Marokko zijn over het algemeen goed verzorgd, maar bij enkele accommodaties zult u het laatste deel over een zandweg moeten rijden. In de steden is het druk, maar wie in Nederland kan rijden kan dat ook in Marokko. Let op dat de afstanden en/of reistijden in Marokko veelal relatief lang zijn. Ter indicatie staan bij onze routes de reistijden vermeldt. Het zijn reistijden indien u in één keer de afstand aflegt en er geen blokkades op de route zijn.

Tijdens onze fly-drives is de huurauto categorie C (Volkswagen Polo trendline of gelijkwaardig) inbegrepen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de categorie te wijzigen naar een lagere of hogere categorie.

Wilt u graag een bestaande fly-drive uit ons aanbod laten aanpassen of uitbreiden? Laat het ons dan weten, wij maken graag een voorstel op maat. Al onze fly-drives zijn ook uit te voeren met Engelssprekende privechauffeur. Dé manier om onbezorgd van het Marokkaanse landschap te genieten.