Ga onbezorgd op reis naar Marokko en boek een rondreis met privéchauffeur. Wij regelen de vluchten, transfers van en naar de luchthaven, auto met privechauffeur, de accommodaties en eventuele extra reiselementen. De reis wordt uitgevoerd met privéchauffeur van Style in Maroc. Onze Engelssprekende chauffeur staat voor u klaar bij aankomst op de luchthaven.

Wij hebben voor u een aantal prachtige routes samengesteld, waarbij u kennismaakt met de vele facetten van het mooie Marokko. Doorkruis vanaf de magische stad Marrakech het Hoge Atlas gebergte via de Tizi n'Tichka pas met uitzicht over de vaak met sneeuw bedekte top van de Jebel Toubkal. Kom tot rust in de Dades vallei en trek per kamelenkaravaan door de betoverende Sahara woestijn waar u overnacht in een berbertent of onder de heldere sterrenhemel. Bezoek de oude kasbah van Ait Ben Haddou en laat de wind door uw haren waaien in het pitoreske havenstadje Essaouira. Ga vanaf Marokko's oudste koningsstad, Fes of naar een klein berberdorpje in de Hoge Atlas en het middeleeuws aandoende havenstadje Essaouira. Stad, woestijn, natuur en strand!

Het geven van een fooi is gebruikelijk à ca. 5 tot 10 euro per dag. Uiteraard bent u hier geheel vrij in. De chauffeur spreekt Engels, maar is geen gecertificeerde Engelssprekende gids. Hij zal u volgens uw route van A naar B vervoeren. Uiteraard mag u zelf extra stops aangeven gedurende de reis. Op dagen dat er geen transfers benodigd zijn volgens uw route is de chauffeur in principe niet beschikbaar. Deze dagen kunt u dus eventueel gebruik maken van een taxi of ander vervoersmiddel. Indien u, op 'vrije dagen', toch gebruik wenst te maken van onze chauffeur, dan kunt u dit ter plaatse met hem afstemmen. In dat geval kunnen er meerkosten van toepassing zijn.

Let op dat de afstanden en/of reistijden in Marokko veelal relatief lang zijn. Ter indicatie staan bij onze routes de reistijden vermeldt. Het zijn reistijden indien u in één keer de afstand aflegt en er geen blokkades op de route zijn.