Style in Maroc is dé specialist voor uw vakantie naar Marokko. Wij presenteren u een mooi aanbod aan rondreizen, trekkings en fly-drives naar het fascinerende Marokko. Maak kennis met de kleurrijke Koningssteden Marrakech, Fes, Meknes en Rabat of beleef Casablanca. Ga naar het imposante Atlasgebergte en de Todra kloof of trek de Sahara in met kamelen. Ontdek de traditie en cultuur van de lokale bevolking en drink thee met de gastvrije Berberfamilies. Verblijf in een riad, kasbah, berberhuis, nomadentent of beleef een nacht onder de heldere sterrenhemel in de woestijn!

U kunt Marokko uitstekend met de auto ontdekken via onze speciaal geselecteerde fly-drives tegen de meest scherpe tarieven. Tegen een geringe meerprijs ontdekt u Marokko met privéchauffeur, dé manier om dit prachtige land te ontdekken. Avontuurlijk ingesteld? Bekijk dan ons aanbod aan trekkings en beleef de schoonheid van Marokko te voet en Engelssprekende gids. Ervaar de gastvrijheid van de Berberfamilies in de valleien en het prachtige Atlasgebergte. Of boek een tour naar de Sahara, ga per kameel de fascinerende woestijn in en slaap onder de heldere sterrenhemel of in een nomadentent.

Waarom Style in Maroc?
Het authentieke, historische, culturele, culinaire, verborgen, kleurrijke, het populaire en het Marokko van de imponerende natuurlandschappen….. Wij bieden u de mogelijkheden om dát Marokko te kiezen dat aan uw individuele smaak voldoet. Of u nu kiest voor een city-break, trekking, strandvakantie, rondreis met privéchauffeur of fly-drive met verblijf in riads, kasbahs, berberhuizen of nomadententen, bij Style in Maroc bent u aan het juiste adres! Wij vliegen dagelijks met Transavia.com naar Marrakech en Casablanca.

Kwaliteit, service en zekerheid
Style in Maroc is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Heerhugowaard aan de Gildestraat 1. Vele duizenden klanten boekten hun reis bij onze organisatie. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam die het land bijzonder goed kennen. De inkopers komen vaak in Marokko en bezoeken alle aangeboden hotels met grote regelmaat. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.
 

Persoonlijk advies
Style in Travel heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Style in Travel biedt u de mogelijkheid om telefonisch of online te reserveren. Ons ervaren service team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Voor standaardboekingen adviseren wij u online te reserveren. Gemakkelijk en snel thuis beschikbaarheid bekijken.

 

iedereen Bovenste rij: Carla, Noelle, Daniel, Dia en Rilana
Middelste rij: Robbert, Marjon, Otto-Mark en Monique
Onderste rij: Colinda, Nancy en Sonia.

Maak kennis moet ons team  
Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...